Info KIVAS 2021

Wat fijn dat we weer kunnen bouwen! 

Echter zijn er wel een aantal aanvullende (corona) maatregelen waar dit jaar mee te maken hebben. 

Om dit bouwdorp te kunnen laten plaatsvinden hebben we een aantal punten die anders zijn dan andere jaren.  

Het bouwdorp is ingedeeld in 3 kleuren. Rood, geel en oranje. 

De kleuren van de bouwdorpen corresponderen met de kleuren van de paspoorten en de armbandjes die u ontvangen heeft. Tevens zijn er 3 toegangspoorten gekoppeld aan deze zelfde kleuren, zijn er 3 bouwvakken in deze kleuren en dragen de vrijwilligers shirts in deze kleuren. Dit alles om kleine clusters op het bouwdorp te vormen. 

Natuurlijk mogen kinderen gewoon onderling met elkaar spelen ongeacht hun toegewezen kleur. 

 Helaas is het dit jaar niet mogelijk om als ouder/verzorger het bouwdorp te betreden. Wel zullen wij gedurende de dag zoveel mogelijk foto’s en filmpjes op onze socials plaatsen.  

U kunt de kinderen naar de toegangspoort brengen die correspondeert aan de kleur van het paspoort. U ziet de locatie van de poorten op onderstaand kaartje. En u kunt de kinderen ook weer ophalen bij dezelfde kleur poort. 

Om groepsvorming en opstopping te voorkomen willen wij u vragen om uw kinderen af te zetten en direct weer te vertrekken.( kiss & ride ) Er zal dan ook geen gelegenheid tot parkeren zijn dit jaar.  

Naar het bouwdorp komen op de fiets heeft dan ook de voorkeur. 

 

Gedurende de dag is de rode poort, de hoofdpoort En deze zal de hele dag bezet zijn. De overige poorten zijn open tijdens de  breng en haalmomenten en zullen de rest van de dag gesloten zijn en  dienst doen als nooduitgang. 

Het bouwdorp is voor  vragen gedurende de week bereikbaar op nummer:  06-45151802 voor bellen en Whatsapp 

En u kunt natuurlijk altijd mailen naar bestuur@huttenbouwdorp.nl of een bericht sturen via Facebook en Instagram. Tijdens het bouwdorp krijgen de kinderen elke dag , aan het einde van de dag, een bouwkrant mee naar huis aan het einde van de dag. In deze bouwkrant vind u nieuwtjes van het bouwdorp en eventueel belangrijke mededelingen. 

 

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om een avondprogramma te organiseren, de overnachting te laten plaatsvinden en een kijkmiddag te houden. Dit is een beslissing die wij hebben moeten nemen om de kans op groepsvorming en opstopping onder volwassenen te voorkomen. Dee activiteiten kunnen normaal gesproken plaatsvinden door jullie fantastische hulp maar i.v.m. de geldende coronamaatregelen behoort dit, dit jaar, helaas niet tot de mogelijkheden. 

Wel hebben wij extra activiteiten over de dag ingepland en van de kijkmiddag een feestmiddag gemaakt voor de kinderen. 

Laten we er samen een fantastisch en veilig bouwdorp van maken !